dimecres, 26 de novembre del 2008

2ona convocatòria - Alguna pauta

Hola, escaladors de La Plana!

Esperem que us hagi entusiasmat la idea del nostre projecte. Ja hem obtingut respostes d’alguns de vosaltres i això certament pinta molt bé. Ja tenim ganes de rebre les vostres fotos i les vostres col.laboracions.

Hem començat a crear un directori marcant unes petites pautes perquè sigui més fàcil la feina d’agrupar les fotos. Les pautes són aquestes:
-agrupeu les fotos en diferents directoris segons el país, el sector, etc...
-qualsevol activitat és acceptada dins aquest projecte, mentre es realitzi en la vertical (escalada clàssica, escalada esportiva, bulder, gel, alpinisme, xurrisme)
-a banda de les fotografies d’escalada també ens interesen les fotos de paisatges, personatges, moment mítics, peripècies, “marujeos” .
-si teniu algun video interessant tambe serà ben rebut, és clar.

Recordeu que si voleu participar més directament amb el projecte només ens ho heu de fer saber. A més participació, més idees!

Us fem memòria i us diem que els blocs temàtics de les projeccions seran: Estats Units, Àfrica, Alps i Península Ibèrica.

De totes les fotos rebudes farem una tria per tal de no fer-nos repetitius ja que segurament molts de nosaltres haurem visitat els mateixos llocs.

Hem pensat que la millor opció per fer-nos arribar les fotos seria que gravéssiu un CD i llavors ens posem en contacte i ens el doneu.

Mentrestant crearem un blog i un àlbum de fotos interactiu on serà possible veure les fotos i les impressions de cadascú, podrem anar seguint com ho portem tot plegat.
Salut i vida, companys!

2 comentaris:

Gil Furri ha dit...

guey ja enviare alguna foto de al fisura de la trona

Oriol Quo ha dit...

weee weee weeee
Sort i salut en el projecte!

Quo ...atent al camí fet! :)